Een CV storing verhelpen

 

Heeft u geen warm water meer of is uw verwarming uitgevallen? Dan is de kans groot dat u een storing heeft in uw CV installatie. Erg vervelend, vooral in de winter. Zorg ervoor dat uw CV storing snel verholpen is en bel naar 070 888 5156. Door heel zuid-holland staan onze CV specialisten klaar om uw CV storing te verhelpen.

 

U kunt ook proberen om eerst zelf de storing te verhelpen. Bijvoorbeeld door uw centrale verwarming te ontluchten of uw CV-ketel bij te vullen. Lukt het niet zelf om uw CV storing te verhelpen of wilt u dit door een expert laten doen, schakelt u dan  CV Monteur Den Haag in.


 


Voorkom een CV storing

Heeft u regelmatig last van een CV storing? Laat dan onderhoud plegen aan uw CV installatie. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u op een later moment een cv reparatie moet uitvoeren. In het geval van een CV ketel storing komt een installateur langs om de oorzaak van de CV storing te achterhalen. De monteur zal u gelijk vertellen of CV reparatie voldoende is, of dat het voordeliger is om uw CV ketel te vervangen door een nieuwer exemplaar. Onze vakmannen draaien voor al deze werkzaamheden hun hand niet om. Wij kunnen uw CV installatie aanleggen, uw ketel installeren of vervangen en staan bij een CV storing dag en nacht voor u klaar. Is uw CV kapot? Aarzel niet en neem direct contact op met (070) 888 5156.