Gashaard onderhoud

De meeste gashaarden zijn vaak open toestellen, daarom is onderhoud aan uw gashaard erg belangrijk. Uw gashaard is een toestel waarvan de brander niet is afgesloten van de buitenlucht. Om een goed werkend gashaard en zeker van te zijn dat uw gashaard goed en veilig functioneert, is een regelmatige inspectie en onderhoud van groot belang om een veilige werking zeker te stellen.

 

Met een Onderhoud & Service abonnement van CV Monteur Den Haag kiest u voor zekerheid. 

De periodieke onderhoudsbeurt die wij om de 12 maanden uitvoeren houdt uw gashaard veilig en in topconditie. Zo neemt de kans op storingen aanzienlijk af en bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u 24 uur, 7 dagen per week op ons rekenen. Er is altijd een deskundige monteur in de buurt die snel en vakkundige uw storing snel oplost.


Voordelen service abonnement voor uw gashaard:

Altijd verzekerd van snelle service bij cv-ketel storingen

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Provisioneel service voor alle merken cv-ketels

 Periodiek onderhoud houdt uw cv-ketel in topconditie

 

Profiteer nu van de vele voordelen van een onderhoudsabonnement en sluit nu een Onderhoud & Service abonnement voor uw CV-ketel/combiketel af!

 

Vrijblijvend meer informatie over CV-ketel onderhoud?                                         

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar 070 888 5156 kan natuurlijk ook.
Bel mij over een Service & Onderhoudabonnement


 

Voornaam:
Achternaam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
GSM: 
E-mail adres*
Vragen/Opmerkingen