Geiser onderhoud

Een geiser verzorgt voor warm water in uw woning. Een geiser verwarmd het water door middel van gas of elektriciteit. Een geiser is een doorstroomtoestel, dat houd in dat de geiser water pas verwarm, op het moment dat dit nodig is. Het water wordt verwarmd als de warmwaterkraan open wordt  gedraaid. Er zijn verschillende soorten geisers, zoals een badgeiser, keukengeiser of een ventilatorgeiser.

 

Periodiek onderhoud is belangrijk voor een geiser, vooral voor open geisers. Een open geiser is een toestel waarvan de brander niet is afgesloten van de buitenlucht. Als er onvoldoende geventileerd wordt of onvoldoende onderhoud verricht wordt, dan bestaat de kans dat koolmonoxide in de ruimte ontstaat. Het is daarom aan te raden een Onderhoud & Service abonnement af te sluiten. Hiermee bent u altijd verzekerd van tijdig onderhoud.

 

Voordelen abonnement voor uw CV-ketel/combiketel:

Altijd verzekerd van snelle service bij cv-ketel storingen

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Provisioneel service voor alle merken cv-ketels

 Periodiek onderhoud houdt uw cv-ketel in topconditie

 

Profiteer nu van de vele voordelen van een onderhoudsabonnement en sluit nu een Onderhoud & Service abonnement voor uw CV-ketel/combiketel af!

 


Vrijblijvend meer informatie over CV-ketel onderhoud?                                         

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar 070 888 5156 kan natuurlijk ook.
Bel mij over een Service & Onderhoudabonnement


 

Voornaam:
Achternaam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
GSM: 
E-mail adres*
Vragen/Opmerkingen