Afbeelding invoegen


CV-ketel/Combiketel onderhoud

Zorgeloos wooncomfort is belangrijk. De CV-ketel/Combiketel draagt daarbij een belangrijke rol. De CV-ketel is een automatische toestel die ervoor zorgt dat uw woning verwarmd wordt. Voor warmwater is de combiketel die naast het verwarmen van uw woning ook nog eens er voor zorgt dat u kunt genieten van het warmwater.

 

Regelmatig CV-ketel/combiketel onderhoud is belangrijk

Naast Comfort/gemak mag nooit ten koste gaan van veiligheid en energieverbruik. Daarom is een periodieke controle essentieel. Door Regelmatig onderhoud uit te laten voeren is de kans kleiner op storingen en tevens wordt hierdoor de levensduur verengt. Een vellige CV-ketel/combiketel draagt bij aan een efficiënte verbruik waardoor u tevens veilig en zorgeloos kunt genieten van uw CV-ketel/combiketel. Een ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw cv-ketel tijdens het periodieke onderhoud ook efficiënt afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Periodiek onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren. Afbeelding invoegen

 


Waarom regelmatig CV-ketel/combiketel onderhoud:

Minder kans op storing aan uw ketel

Veiliger

Langere levensduur van uw ketel

Efficiënt stoken


Voordelen abonnement voor uw CV-ketel/combiketel:

Altijd verzekerd van snelle service bij cv-ketel storingen

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Provisioneel service voor alle merken cv-ketels

 Periodiek onderhoud houdt uw cv-ketel in topconditie

 

Profiteer nu van de vele voordelen van een onderhoudsabonnement en sluit nu een Onderhoud & Service abonnement voor uw CV-ketel/combiketel af!

 

Vrijblijvend meer informatie over CV-ketel onderhoud?                                         

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar 070 888 5156 kan natuurlijk ook.


 
Bel mij over een Service & Onderhoudabonnement


 

Voornaam:
Achternaam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
GSM: 
E-mail adres*
Vragen/Opmerkingen