Storing melden?

 

Heeft u een serviceabonnement bij CV Monteur Den Haag? Dan kunt u een CV ketel storing 24 uur per dag, 7 dagen per week melden via ons gratis telefoonnummer 070 888 5156.                   


 

Ook als u geen klant bent, staat er een monteur voor u klaar. In dat geval worden voorrijkosten en uurloon in rekening gebracht, indien u ter plekke alsnog lid wilt worden dan krijgt u 10 euro korting op ons tarief. 

 

CV ketel storing melden via internet

U kunt via internet een afspraak maken voor het verhelpen van een CV ketel storing op maandag tot en met zondag, waarbij u een voorkeur voor een dagdeel kunt aangeven. Exacte tijdsafspraken kunnen helaas niet worden gemaakt. Wilt u een Cv ketel storing melden in de regio Zuid-Holland? Dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. 

 

Zelf controleren CV ketel

Voordat u een afspraak maakt, kunt u eenvoudig een aantal punten Zelf controleren CV ketel . Kijk bijvoorbeeld naar de tips voor het bijvullen van de CV ketel! Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Tevens loopt u niet het risico van een onterechte storingsmelding. Dan kunnen er namelijk voorrij- en/of uurloonkosten in rekening worden gebracht.