Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen  


Het OK CV Label van CV Monteur Den Haag
CV Monteur Den Haag heeft een OK CV label voor veilig en zuinig stoken. Deze CV label komen alleen bedrijven in aanmerking die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service. Specialist CV Monteur Den haag mag onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. CV Monteur Den Haag is de Energie Service Specialist die het jaarlijkse ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Wij zijn hij hiervoor gediplomeerd en voldoen aan alle strenge eisen! bij Cv Monteur Den Haagweet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.
 
 


Wat zijn de voordeel van OK CV 

De CV-Energie Service Specialist van CV Monteur Den Haag:

  • inspecteert en onderhoudt uw cv-ketel volgens de voorschriften. Daarna regelen wij uw ketel in zo dat die optimaal en zuinig werkt.
  • voert metingen uit, zoals een meting van de CO-waarde (koolmonoxide) en de CO2-waarde (kooldioxide). Hij vergelijkt de uitkomsten met de waardes van de fabrikant. Bij grote afwijkingen kan de ketel onveilig zijn. De Energie Service Specialist gaat dan op zoek naar de oorzaken.
  • stelt vast of het vermogen van de ketel goed is afgestemd op de radiatoren en eventuele andere afgiftebronnen, zoals convectoren.
  • geeft u een schriftelijk advies over het energiezuinig gebruik en de veiligheid van uw cv-installatie. Dat advies staat in het beoordelingsrapport dat u van de Energie Service Specialist ontvangt.


Tot slot wordt de onderhoudsbeurt van uw cv-ketel geregistreerd in een landelijke databank. Via een steekproef bij de cv ketel van de consumenten controleert de Stichting OK voor Installaties regelmatig of de onderhoudsbeurten volgens alle regels van OK CV zijn uitgevoerd. Zo waarborgen we de kwaliteit.

 

 

Wilt u uw cv ketel door een specialist laten uitvoeren?

Wij onderhouden uw cv ketel volgens de eisen en normen van de fabrikant. 

Bel 070 888 5156 voor een afspraak.